Hem&Inredning.


Underbar blogg med inredning från hennes eget hem med kameran som ett magiskt spö. Hon är en fe med en sagovärld. Vi tycker verkligen ni ska klicka på bilden för att komma till den blogg och njuta av härlig läsning.

Juldagen

Nu var julafton slut och vi hoppas ni har haft en underbar julafton igår med trevligt besök och kanske tomten knackade på er dörr. Igår gav Cecilia mig (sofie) fina muffinsformar som vi har bestämt att inviga snarast.

Till dig Cecilia ♥

Ett litet paket till dig du glade nu får du inge spade. Haha slänger upp en bild

på paket som Cecilia fick av mig idag + lite hundgodis till Leo såklart.

Själv fick jag underbart fina muffinsformar av Cecilia, Tack.

Kram Sofie.

Pepparkakshus.


Firar med en liten jul bild nu såhär på julafton. En bild på ett pepparkakshus.

Ett svensson hus kan man säga men jag gillar taket.

God Jul


God Jul önskar vi på Udda Ting med en mysig julfilm!

Små timmarna.

Nu är timmen knapp, det är inte ens en timme kvar tills julafton knackar på vår dörr. Snart står tomten och väntar på gröten och julbordet som står dukat i långa rader av delikatesser i svenssonformat. Här kommer mysig lantlig inredning från countrybymail mysig hemsida. Klicka på bilden för att komma till hemsidan.

Nordljus


Slänger in ett snabbt inlägg nu i allt julstök. Snygga inredningsdetaljer från Nordljus som ni ser här ovan. Snyggt med slitet silver i det lantliga hemmet.

Dagens bild.


Blir en julbild som vi blev riktigt nöjda med idag. Nu knackar julen snart på vår dörr. Det blev en fotorunda idag vid havet, bilder kommer senare. Mysigt var det med kylan som blåste kall mot kinden. Picknick flög med i högsta hug, nästan som knytkals.

+


Så nu har det blivit lite förändring i designen, vad tycker ni? Snart kommer nog bloggen igång också. Så se till att sprida budskapet om udda ting, bloggen om inredning & fotografering.

Välkommen till vår nya blogg!

Här kommer vi skriva om inredning & fotografering!

RSS 2.0